why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Jom Pakat Nyanyi Ramai2…!!!

Aku tetiba terjumpa benda  ni dalam satu blog sahabat kita. Samaada fakta atau autar aku pun tak pasti sebab belum sempat nak pi  interview depa ni semua. Apa pun depa memang hebat. Ini citer yg dah agak lama. La ni mungkin tambah hebat lagi la kot…. Apa pun itu ketentuan rezki utk depa… Mudah2an depa bersyukur..

jom pakat nyanyi

jom pakat nyanyi lagu 3 kupang...

…teringatkan BERSAMAMU masa Rosham Nor jadi host dulu, kisah orang susah yang terpaksa rebus siput babi buat makan tengahari  dan makan malam. Itulah jurang ekonomi di Malaysia.

Woit! Hidup 1 Malaysia !!!!

 

 

Suber: edenpunyo-zhyriel.blogspot.com

Share on Facebook

Share