why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Nota Free Tak Nak Ke?

Tutorial 14 – Cara Keluarkan (Withdraw) Duit Dari Akaun PayPal

Bagaimana pulak kita nak keluarkan duit dari paypal??
OK kita boleh withdraw ke mana2 bank akaun tempatan yang kita ada.
Sekarang dah x macam dulu…. kebanyakan bank tempatan  sudah boleh
berurusan dengan Paypal dalam proses mengeluarkan duit dari akaun paypal. 

stepnya:
Dari laman My Account PayPal—- klik Withdraw
Klik pada link Withdraw to your bank account
(lihat pada kadar wirhdrawal fees yg dicaj oleh bank)


Jika anda belum pernah  link kan PayPal ke mana2 akaun bank anda
sila lakukannya sekarang dengan mengisi borang daftar berikut
Dah siap isi klik Continue

Bank Name dan Routing Code  untuk bank2 malaysia adalah seperti berikut
(Anda boleh lihat paparan ini bila menekan butang Details dihujung petak MEPS bank routing Code)

Setelah selesai melakukan link ke bank anda
Klik Withdraw sekali lagi.
Anda akan lihat Nama  bank yg anda link kan tadi siap tercatat dalam senarai
sebaik anda klik Withdraw to your bank account.
Masukkan saja jumlah yang nak di withdraw dan klik Continue.

Then Review maklumat yg anda masukkan pastikan tepat dan klik Submit

Tunggu 2(dua) hari bekerja
Duit sudah dipindahkan dari PPal ke Akaun bank anda

 

Saya syorkan anda ulangi beberapa kali sampai mahir.
Namun jika masih perlukan bimbingan saya secara secara berdepan
Saya pelawa anda hadir ke bengkel website selama 2 hari yang saya anjurkan di:
http://bestwebskill.com
Kita jumpa di tutorial seterusnya ok!

Kalau hangpa nak tutorial lengkap dari mula, Isikan nama dan email di ruangan Nota Kursus Percuma dalam petak kuning kat sebelah kanan atas tu dan klik Emailkan Saya Segera! Nanti dapatlah nota lengkap… Aku bagi free saja la…

Share on Facebook

Share