why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Kita Jumpa di Sri Kembangan (KL) 29-30 Oct 2011

Saya nak maklumkan kepada sahabat2 seantero Malaya. Saya akan kendalikan kelas bina webniaga di Sri kembangan pada 29-30 October ni ( Sabtu – Ahad).

Saya pelawa rakan2 yang berminat khususnya yang ada menyimpan hasrat nak belajar cara2 menghasilkan pendapatan melalui usahaniaga online di Internet, datanglah berkursus. Jangan takut untuk melaburkan RM490 untuk kursus padat selama 2 hari bersama Abg Chob. Anda akan pasti bawa balik sesuatu yang berharga berupa ilmu pengetahuan praktikal yang amat sukar di cari. Yela,  siapa yang sanggup mendedahkan segala rahsia kejayaan jika bayarannya tidak setimpal.

Di sinilah anda akan dapati pendekatan Abg Chob samasekali berbeza. Isipadu kursus bukanlah bernilai RM490 namun saya teguhkan pendirian untuk tidak mengenakan bayaran tinggi.  Apa yang penting, saya dapat sedikit ganjaran atas masa dan air liur yang saya laburkan untuk kursus intensif2 hari ini.  Agar anda yang tinggal di Selatan tanahair dan sekitar KL, tak perlu datang jauh2 ke Pdg Serai. Saya yang turun. Niat untuk berkongsi ilmu dan berkongsi rahsia. Bukan nak buat keuntungan  besar. Kalau semata2 nak untung saya boleh anjurkan di hotel atau dewan serbaguna. Tapi tidak… bukan itu niat saya. Kita nak kongsi ilmu. Kongsi secara berkesan. Agar yang datang tak balik kosong…. saya mahu pastikan ini…

Semaklah jadual terkini dalam http://bestwebskill.com , Jangan sampai terlepas peluang untuk bulan October. Saya alu2kan sesiapa saja tak kira samada sedang bekerja, gomen ke, swata ke, tak bekerja makan gaji ke, dekat nak pencen atau dah pencen…..semuanya ada peluang yang sama untuk meraih pendapatan Internet jika anda sanggup melabur sedikit masa dan wang ringgit untuk ilmu yang tepat. Selamat Datang Sahabat2…. sementara saya masih ada kudrat mengajar……..

 

berkursus untuk mencari ilmu bukan mencari nama

Tahniah Tn Syed Mashor, kita berkursus untuk mencari ilmu bukan mencari nama...

 

 

 

 

Share on Facebook

Share