why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Archive for January, 2012

Rahsia Jaya

Rahsia Jalan Menuju Ke Puncak Kejayaan (Norizam Shah)

Terdapat beberapa perkara yang anda PERLU KETAHUI sebelum MEMBINA IMPIAN anda disini (di AMG).

1. BELAJAR – timba seberapa banyak ilmu dalam bisnes ini. Nak berjaya kena attend OPP, Kelas, Meeting, aktif di private group AMG.

2. LAKUKAN – lakukan yang terbaik dengan ilmu yang ada. Anda kena praktis. Jangan sekadar membaca dan melihat, mendengar! Tak jadi macam orang yang masuk telinga kiri keluar telinga kanan.

3. MENGAJAR – turunkan ilmu kepada rakan niaga anda dengan ikhlas. UPLINE dah terang dan ajar, janganlah simpan ilmu untuk sorang-sorang. Kongsikan dengan orang lain atau DOWNLINE anda. Tak guna ada ilmu tapi tak mau kongsi.

4. MOMENTUM – pastikan rakan niaga anda BERDIKARI dan mencapai sekurang-kurangnya pendapatan RM20,000 sebulan. Tengok video momentum monavie ni disini, biasakan diri dengan MOMENTUM positif. Jangan hari ni ada momentum, esok terkulai layu, DOWN,DOWN,DOWN.

5. PECAH REKOD PERIBADI – pastikan anda pecahkan rekod pencapaian terbaik anda setiap bulan. Bila kali terakhir anda dapat RM128 sehari? bila kali terakhir anda dapat RM256 sehari? bila kali terakhir anda dapat RM1280 sehari?

6. STABILITI – anda akan menikmati manisnya bebas dari belenggu masa dan wang. Abg wan pernah tak ada duit, Haikal pernah tak ada duit, Richie pernah kesempitan duit, Noorizam Shah pernah hidup cukup-cukup makan. Mereka semakin meraih pendapatan dalam Monavie.

Kenapa anda hari ini masih lagi membaca dan membiarkan masa berlalu pergi begitu sahaja? Cabar diri anda. Lakukan didalam bisnes ini.

AMG adalah platform untuk anda menukar kehidupan biasa-biasa hari ini kepada kehidupan yang lebih baik dan luar biasa!

Anda mahu berjaya??????
MARI UBAH DUNIA!
Katakan saya mahu BERJAYA!!!

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - January 28, 2012 at 6:39 pm

Categories: Uncategorized   Tags:

Hang Tuah Tak Wujud?

Pakar sejarah: Hang Tuah, Hang Li Po tak wujud
12:38PM Jan 17, 2012
Buku teks sejarah akan ditulis semula bagi menyelaraskannya dengan fakta dan bukannya mitos dan legenda, kata pakar sejarah Prof Emeritus Tan Sri Khoo Kay Kim.

Sebagai contoh, katanya, tiada rekod menunjukkan laksamana Melaka Hang Tuan dan Hang Jebat serta Puteri Hang Li Po benar-benar wujud, lapor The Star.

upm student suhakam memo 211107 khoo kay kimBagaimanapun, tidak jelas sama ada anekdot sejarah yang tidak dapat disahkan akan dimasukkan dalam cadangan baru sukatan pelajaran sejarah untuk 2014.

Khoo (kanan) yang juga sebahagian daripada anggota jawatankuasa bagi menganalisis kurikulum itu berkata, cakap-cakap tidak wajar dimasukkan sebagai fakta dalam buku teks.

“Agenda utama jawatankuasa ini untuk menanamkan unsur patriotisme” (di kalangan pelajar)

“Pandangan peribadi saya, mitos dan legenda tidak patut dimasukkan dalam kurikulum.

“Bagaimanapun, jika mereka pilih memasukkannya, ia mesti dengan jelas menyatakan bahawa cerita-cerita itu bukan berasaskan fakta,” beliau dipetik sebagai berkata kepada harian berbahasa Inggeris itu.

Share on Facebook

Share

1 comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - January 18, 2012 at 12:37 am

Categories: Uncategorized   Tags:

Share this Article
Share on FacebookThis is the home page.Bestwebskill Training Services – PG (002060530-U)0
Share
StatPressVisits today: 84
Who's Online

3 visitors online now
1 guests, 2 bots, 0 members
Map of Visitors
Powered by Visitor Maps