why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Rahsia Jaya

Rahsia Jalan Menuju Ke Puncak Kejayaan (Norizam Shah)

Terdapat beberapa perkara yang anda PERLU KETAHUI sebelum MEMBINA IMPIAN anda disini (di AMG).

1. BELAJAR – timba seberapa banyak ilmu dalam bisnes ini. Nak berjaya kena attend OPP, Kelas, Meeting, aktif di private group AMG.

2. LAKUKAN – lakukan yang terbaik dengan ilmu yang ada. Anda kena praktis. Jangan sekadar membaca dan melihat, mendengar! Tak jadi macam orang yang masuk telinga kiri keluar telinga kanan.

3. MENGAJAR – turunkan ilmu kepada rakan niaga anda dengan ikhlas. UPLINE dah terang dan ajar, janganlah simpan ilmu untuk sorang-sorang. Kongsikan dengan orang lain atau DOWNLINE anda. Tak guna ada ilmu tapi tak mau kongsi.

4. MOMENTUM – pastikan rakan niaga anda BERDIKARI dan mencapai sekurang-kurangnya pendapatan RM20,000 sebulan. Tengok video momentum monavie ni disini, biasakan diri dengan MOMENTUM positif. Jangan hari ni ada momentum, esok terkulai layu, DOWN,DOWN,DOWN.

5. PECAH REKOD PERIBADI – pastikan anda pecahkan rekod pencapaian terbaik anda setiap bulan. Bila kali terakhir anda dapat RM128 sehari? bila kali terakhir anda dapat RM256 sehari? bila kali terakhir anda dapat RM1280 sehari?

6. STABILITI – anda akan menikmati manisnya bebas dari belenggu masa dan wang. Abg wan pernah tak ada duit, Haikal pernah tak ada duit, Richie pernah kesempitan duit, Noorizam Shah pernah hidup cukup-cukup makan. Mereka semakin meraih pendapatan dalam Monavie.

Kenapa anda hari ini masih lagi membaca dan membiarkan masa berlalu pergi begitu sahaja? Cabar diri anda. Lakukan didalam bisnes ini.

AMG adalah platform untuk anda menukar kehidupan biasa-biasa hari ini kepada kehidupan yang lebih baik dan luar biasa!

Anda mahu berjaya??????
MARI UBAH DUNIA!
Katakan saya mahu BERJAYA!!!

Share on Facebook

Share