why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Archive for October, 2012

Kejutan TERBARU Projek Mega HORSEPOWER !

YouTube Preview Image

Bonus Plan HORSEPOWER 2012

Bonus Plan HORSEPOWER 2012

Company: Smart Naco Sdn Bhd (278644-X) AJL 93707

Headquarter

160-1-8, Kompleks Maluri,

Jalan Jejaka, Taman Maluri,

55100 Cheras, Kuala Lumpur

Tel : 03-9200 5048

Fax : 03-9200 6048

Website http://www.e-naco.net

Fund Transfer Account

Maybank : 514404525590

Public Bank : 3149620114

Produk susu Igg Plus

1Star RM390

produk 4box igg plus

1BC

layak bonus tajaan + bonus pairing

3star RM1170

produk 12box Igg plus

3BC

layak bonus tajaan + pairing + spillover 1star & 3star

7star RM2730

produk 28box igg plus

7BC

layak bonus tajaan + pairing + spillover 1star, 3star & 7star + bonus matching + bonus keyin

Bonus Tajaan

1star = rm63

3star = rm189

7star = rm441

Bonus Pairing

1-1 = rm24

2-2 = rm60

max 16-16 per day = rm480

Bonus 3star

limpahan dari 1star dan 3star = rm3 utk stiap BC dikira hingga level 8

Bonus 7star

limpahan dari 1star, 3star dan 7star = rm6 utk setiap BC dikira hingga level 8

7star Bonus keyin = rm6 utk setiap BC

7star Bonus Matching = rm3 utk setiap BC

Potensi bonus limpahan jika anda status 7star

7BC = rm6 7star + rm3 matching = rm9 x 7 = RM63 utk setiap 7star dibawah anda

Setiap 1block=8BC

1 Block = 8 x 7star = 8 x rm63 = rm504

2 block = 8 x 8 group x rm63 = rm4032

3 block = 64 x 8 group x rm63 = rm32,256

.

.

8 block = 2097152 x 8 group x rm63 = rm1,056,964,608 (1BILLION)

BOnus plan B (automenten)

20% dari star bonus dan bonus pairing disimpan utk automenten tiap bulan

max automenten rm390 per BC

1star = 16level x rm10

3star = 16level x rm10

7star = 20level x rm10

potensi 20 level = rm10,485,760

=================

Macamana nak kira BOnus Spillover tu? ok secara ringkas mcm ni:

anda join 3star, anda layak terima bonus limpahan dari 1star & 3star jer..

cth di bawh anda ade yg join sbg 3star, anda akan terima rm9 dr setiap limpahan downline 3star wlaupun bukan anda yg taja..

kalo anda join sbg 7star, dan dibawah anda ada limpahan 7star, anda akan terima rm63 walaupun bukan anda yg taja..

mana lagi banyak rm9 @ rm63? kalo limpahan dah makin banyak??  kiralah sendiri yer..

nasihat saya jangan buang masa mengkaji itu ini, nk kira mcamana bonus itu macamana bonus ini, pokok pangkalnya BUAT KEPUTUSAN SEGERA agar tak terlambat.. jangan smpai anda menyesal kenapalah aku tak join dari awal yer huhuu.. company dah kira semua formula tu.. kita tinggal masuk dan BUAT AJER.. kalo nk jugak kira, anda bole apply jd staff terus jadi akauntan syarikat tu hehe.. choice is yours my fren..

join me

http://greatools.myspecialwebsite.com/

 

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - October 31, 2012 at 1:54 am

Categories: Berita Semasa   Tags:

Share this Article
Share on FacebookThis is the home page.Bestwebskill Training Services – PG (002060530-U)0
Share
StatPressVisits today: 82
Who's Online

1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Map of Visitors
Powered by Visitor Maps