why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Archive for April, 2013

Yang Terbaik Lahir Dari Hati…

Yang TERBAIK lahir dari HATI.

Tidak hairanlah mengapa Kursus Bina Perniagaan Online anjuran

Abg Chob ni mendapat sambutan yang tak putus2 dari kalangan

usahawan dan bakal usahawan online dari anak remaja sehingga

ke pesara kerajaan dan swasta. Tak terkecuali petani dan penoreh getah.

Kursus ini sesuai untuk semua golongan walaupun yang daif dalam

selok belok IT. Yela kalau pendekatannya susah…siapa yang nak…

Bukan semua terer IT.

Idea nak mengajar cara mudah ni pun bukan saya dapat dalam sehari dua.

Setelah mengajar website hampir 5 tahun, barulah saya dapat

pendekatan baru ini. Memang mudah… memang senang.. memang jadi!

 

Anda ingin nak turut serta? Silakan….

Tempah tempat duduk cepat kalau nak ikut serta. Siapa cepat dia boleh

datang dulu. Siapa lambat boleh datang kemudian skit. Sebab kelas saya

hanya menerima maksima 4 orang saja pada satu2 sesi.

Ini kursus secara personal coaching dan saya berikan perhatian seorang demi seorang.

Memang tak jumpa kursus macam ni kat mana2 pun lebih2 lagi kat KL

Datanglah kalau nak rasa penangan yang pasti meningalkan kesan dan berbaloi2..

KLIK KALAU NAK TAHU

Dah banyak kali tersiar dalam Mingguan Wanita

http://bestwebskill.com/

 

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - April 2, 2013 at 11:17 am

Categories: Kisah Bengkel   Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Share this Article
Share on FacebookThis is the home page.Bestwebskill Training Services – PG (002060530-U)0
Share
StatPressVisits today: 27
Who's Online

2 visitors online now
0 guests, 1 bots, 1 members
Map of Visitors
Powered by Visitor Maps

« Previous Page