why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Kenali Abg Chob

Mentor Best Web Skill Dot Com

Kenali Mentor Anda

Abg Chob berpengalaman mengendalikan Bengkel Website sejak  3 tahun yang lalu, dengan pendekatan yang 100% berbeza dari amalan konvensional di mana setiap peserta berpeluang mendapat sentuhan secara peribadi berkonsepkan one on one approach. Peluang belajar secara one on one sememangnya sukar ditemui walaupun ada yang mengenakan bayaran yang tinggi namun pendekatannya tetap berkonsepkan seminar di mana ramai peserta yang dikumpulkan dalam satu organized class sekadar datang untuk mendengar ceramah dan membincangkan falsafah perniagaan. Itulah sebabnya ramai yang tidak mendapat impak maksima dari bengkel yang di hadiri.

Abang Chob merupakan nama panggilan yang friendly dan sesuai untuk semua peringkat kenalan beliau dari yang muda hingga golongan veteran. Beliau tidak begitu mementingkan protokol dan sukakan pendekatan casual dan bersahaja.

Abg Chob pernah bekerja makan gaji selama 18 tahun. Setelah bersara awal pada usia 45 tahun, beliau memilih untuk mengubah arah kepada seorang Internet Marketer sepenuh masa. Jawatan terakhir beliau adalah sebagai Juruaudit Dalaman Kanan di sebuah GLC di Kulim HiTech Park.

Beliau merupakan ahli kehormat IIA (Institute of Internal Auditors) sejak 2002 dan masih aktif mengikuti perkembangan semasa di bidang audit dalaman khususnya yang melibatkan syarikat2 berkaitan kerajaan (GLC).

Beliau pernah berkhidmat dalam sektor perbankan, insurans, dan pembuatan. Pengalaman bekerja hampir 20 tahun mengajar beliau menilai kerjaya yang sesuai untuk dipilih sebagai sebagai sumber penjana rezeki demi kelangsungan hidup sesuai dengan peringkat umur dan kemahiran yang dimiliki. Akhirnya beliau memilih INTERNET BUSINESS sebagai platform penjana pendapatan utama. Nyata pilihan beliau tidak salah. Kini beliau santai mengumpul ringgit dari rumah.

Beliau pernah mencatatkan rekod terbaik penglibatan dalam program pemasaran affiliate di Global Domains International (GDI) dengan jumlah pengumpulan bonus ssehinggamencecah USD1300 seminggu. Angka ini belum dapat diatasi oleh mana2 rakyat Malaysia yang terlibat dengan program affiliate ini.  Kini beliau mewujudkan program affiliatenya sendiri di www.bestwebskill.com dan orang pertama yang belaiau jemput menyertainya sudah tentulah anda !Ini bukti pengiktirafan GDI atas pencapaian beliau dari
VP of Affiliate Relations and Marketing
Global Domains International.

From: Bart Dangerfield bart.dangerfield@website.ws
To: mhdyusof.abdghoni@gmail.com
Date: Fri, Jul 17, 2009 at 11:05 PM

Subject: Congratulations!
Congratulations!
As one of our recent weekly bonus winners, I just wanted to send you a more personalized note from the corporate office to say “Thank You” for your hard work and efforts in spreading the power of GDI with those around you. With your continuing efforts, GDI will continue to meet its vision of providing an “Internet Address for Life” as we build awareness of the .ws domain around the world … all while putting more cash in YOUR pocket!
I would be very interested to learn how you’re experiencing success and the systems you are using to be successful. Feel free to drop me a line anytime to share your success stories!
Again, thank you for your ongoing efforts and we look forward to helping you help others achieve their dreams with GDI.
-Bart Dangerfield

Bart Dangerfield • VP of Affiliate Relations and Marketing • bart.dangerfield@website.ws

 

Anda berada di landasan yang betul bersama2 beliau dalam penerokaan peluang2 di Internet sebab Abg Chob juga bermula dari kosong…….:)

Share