why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Apa Kata Alumni?

From: Mohd Arif Ismail
Subject: Kursus Cetak DUIT? Biar betul…..
To: fira181@gmail.com
Date: Monday, 11 July, 2011, 12:19 PM

Assalamualikum Abg Cop.Apa kahabar,nampaknya khabar bertambah baik.
Semakin ramai orang datang jauh dan dekat menimba ilmu website dari Abang Cop.
Masih ingat kata-kata saya dulu ” Abang Cop umpama Bomoh,bomoh ni kalau dah
handal,duduk jauh mana pun,orang akan cari’.
Dari Perlis hingga ke Sabah orang cari Abang Cop.Termasuklah saya dari Tampin.NS
sanggup ke Padang Serai mencari Abang Chop.
Kemana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi.Dengan ilmu website yang Abang Cop ajarkan, saya juga mampu membuatkan orang dari Perlis hingga ke Sabah datang ke Tampin cuma versinya berbeza.Mereka datang untuk belajar/kursus cetak ” DUIT “.
Kursus Cetak Duit?Biar betul….

belajar cetak duit lepas pandai buat website

Sila lihat bagaimana En.Fred dan isterinya dari Sabah tahu bahawa di Tampin ada
Kursus cetak ” DUIT “?.Mana mungkin mereka tahu kalau bukan melalui website.
Dari mana datangnya website itu kalau bukan Abang Cop yang mengajarnya.

Sila lihat,kursus yang saya anjurkan sentiasa penuh.Mereka ini mendapat maklumat dari website yang saya buat.Walau pun tidak secantik mana yang penting maklumat itu sampai kepada mereka.

Saya masih ingat kata2 abang Chop. ” Jangan Bercakap Besar Tentang Bisnes Internet Sebelum Anda Tahu Menguasai Ilmu Membina Website”

Memang betul kata-kata abang Chop,tidak mungkin saya menjana pendapatan setiap hari dan minggu seperti yang saya kecapi sekarang dalam bisnes internet seperti ini http://slimberryxtreme.com/?referid=bmw523i jika saya tidak mendapat ilmu kempen trafikwave dari Abang Chop.

Sebenarnya saya malu nak suruh abang Chop tengok website yang saya buat tapi sekiranya nak tengok bagaimana saya MENCETAK “DUIT”.sila klik ruangan
KURSUS di www.firadesign.com

Terima Kasih tidak terhingga buat abang Chop dan keluarga.
Jasamu tetap dikenang.

Lagi………

Sulaiman Wagiman to me

show details 1:20 PM (16 minutes ago)

Assalamualaikum…

Abg chob pe kabar…wah, semakin hangat ye…tahniah…jariah berpanjangan tu…

saya nak ngendeng nota tu…sejak balik dr rumah abg chob dulu, langsung tak buat apa..nota n pndrive, tetinggal kat pangkor…hampehhh….

cadang nak join abg chob smula…harap abg chob dpt bantu saya…kat tepi pintu pun tak per lah….wah, dah ade merc.. kat rumah tu…ada kemajuan…hidup abg chob…(saya, sulaiman, duduk kat muar johor….datang dari usm, ketika itu isteri study kat usm…)

terima kasih…

dan banyak lagi……. aku tak larat nak copy paste.
hangpa tengok sendiri lah dalam bestwebskill.com

Share