why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Kisah Bengkel

REZEKI DATANG BERSAMA ILMU

Sebutlah apa saja perniagaan yang ingin anda ceburi secara online…. PART TIMEFULL TIME Nak jual kueh raya… Nak jual tudung… Nak promo homestay… Nak jual kain ela… Nak jual produk China… Nak jual Rolex Siam… Nak jual produk kesihatan… Nak promo restaurant dan sebagainya…dan sebagainya…. Insya Allah di mahirweb.com impian anda boleh direalisasikan dengan teknik pengajaran dan pembelajaran secara Personal Coaching yang dipermudahkan. Hanya Mentor yang berpengalaman sahaja mampu lakukannya.

Picture

Picture
Jika anda menyimpan hasrat untuk mempromosikan bisnes hanya dari keselesaan rumah, di Mahirweb.com anda berpeluang belajar dari seorang trainer yang telah teruji  kebolehannya & memiliki track record yang bagus dalam setiap program yang pernah beliau sertai baik dalam negara mahupun program luar negara. Mungkin melalui perkongsian pengalaman beliau, boleh turut membantu membuka jalan ke arah merealisasikan impian anda juga. Insya Allah. Bukankah ILMU  itu PENYULUH HIDUP? Menimba ilmu pula satu tuntutan. This is REAL PERSONAL COACHING CLASS where LEARNING MADE SIMPLE? !

Selamat Datang ke Mahirweb.com! Sebagai langkah mula, cuba praktis PERCUMA secara DIY mengikut panduan video2 di bawah. Selamat mencuba, semoga membantu!

http://www.mahirweb.com/

 

Anda ingin belajar secara bersemuka?
Kursus Membina Website & Promosi Pemasaran Online
HANYA SELEPAS BEBERAPA JAM SAHAJA. D’JAMIN !

Picture

D’JAMIN anda tahu bina website sendiri.

D’JAMIN anda tahu guna robot utk promo di FBook.

D’JAMIN anda boleh mulakan perniagaan online pertama.

D’JAMIN anda boleh menguasai setiap silibus yg diajar.
D’JAMIN anda dapat kembali nilai melebihi apa yg anda bayar.


Adakah anda menghadapi masalah2 berikut?
1. Ada produk tapi sukar nak dipasarkan?
2. Produk anda di katakan bagus tetapi sukar menjual?
3. Banyak rejection ketika menjual secara berhadapan.
4. Kos pemasaran yang besar. Margin untung jadi kecil.
5. Masa & Tenaga yang besar untuk proses penjualan.
6. Appointment jualan yang kerap berakhir dengan kekecewaan.
7. Letih membuat jualan dari rumah ke rumah dan dari party ke party.

8. Pasaran dirasakan terhad & sukar pergi jauh walaupun dalam negara.
9. Tidak nampak saluran untuk memasuki pasaran negara jiran.
10. Ada masalah lagi selain dari  yang di atas?
– dah puas belajar sana sini masih tak pandai2 jugak…? 

Anda temui penyelesaiannya di sini !
This is REAL PERSONAL COACHING CLASS where LEARNING MADE SIMPLE? !

Picture
JANGAN TUNGGU SEHINGGA ANDA BERTEMU JALAN BUNTU!

Datang ke Mahirweb.com!

Di mana kursus ini diadakan?
Mahirweb.com Community Training Centre
No 8A Tingkat 1, Jalan Seroja 1/1
Bandar Amanjaya 08000 Sungai Petani
Kedah DA
Hotline:  017-4769953

Tarikh kursus terdekat:
16/17 April 2016 (Sabtu/Ahad)
Dibuka kepada 4 pendaftaran sahaja!

DAFTAR SEKARANG!

Picture

Mengapa Mahirweb?

Picture
Picture
1. Mentornya (Abg Chob) sangat berpengalaman mengajar ilmu pemasaran online sejak 2009.
2. Silibus kursus telah dihalusi dan di ubahsuai mengikut keperluan pasaran semasa.
3. Pengajaran berdasarkan pengalaman, BUKAN berlandaskan teori semata2.
4. Sukatan dipermudahkan supaya anda dapat kuasai semuanya dalam masa paling singkat.
5. Pengajaran secara Personal Coaching & Latih Tubi sehingga anda mahir.
6. Di JAMIN anda mampu membina dan menguruskan sendiri website perniagaan anda.
7. Di JAMIN anda mampu terus melakukan promosi secara auto sebaik sahaja selesai kursus.
This is REAL PERSONAL COACHING CLASS where LEARNING MADE SIMPLE? !

PictureAbg Chob

Mahirweb.com berpengalaman mengendalikan kursus secara Personal Coaching dan Seminar Berkumpulan sejak July 2009. Pejabat berdaftar adalah di No 8A Tingkat 1, Jalan Seroja 1/1, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani KEDAH. Bengkel kami telah berjaya melahirkan lebih 1000 orang usahawan online sejak sessi pengajaran dan pembelajaran dilaksanakan. Kursus padat selama 1 hari dikendalikan oleh seorang Mentor yang berpengalaman luas dalam bidang Pembangunan Laman Web Perniagaan dan Pemasaran Dalam Talian. Beliau adalah En Mhd Yusof Abd Ghoni yang lebih dikenali dengan panggilan Abg Chob. Beliau memiliki track record yang sangat cemerlang dalam pelbagai bidang perniagaan online termasuklah MLM, Affiliate dan Dropship. Beliau merupakan seorang jurulatih Freelance dalam sektor Pembangunan Sumber Manusia (Pembangunan Modal Insan). Bekas2 peserta terdiri dari kalangan pekerja2 kerajaan dan swasta, Usahawan2 dari pelbagai sektor perniagaan. Kursus yang ditawarkan boleh membuka peluang menjana pendapatan kedua kepada mereka yang sedang bekerja (makan gaji) dan menjadi sumber pencen kedua kepada mereka dari kalangan pesara dan bakal pesara. Mahirweb.com sentiasa berusaha memberikan impak maksima dalam setiap modul latihan yang ditawarkan. This is REAL PERSONAL COACHING CLASS where LEARNING MADE SIMPLE? !


Kursus Asas Membina Website

Pakej A (RM300 Sahaja)
Picture
Setiap Hari Sabtu
Jam 9 pg – 5 ptg

Membina Website Perniagaan
Mendaftar Domain dan Hosting.
Cara susun pages.
Cara buat Internal links
Cara buat external links
Cara buat order page
Cara meletak harga produk
Cara meletak produk code
Cara letak butang Bayaran
Cara pasang Order Form

Testing Order Form
?Cara Masukkan Video Testimoni
 

Panduan Memilih Perniagaan
Cadangan peluang2 perniagaan yang baik
Peluang2 pasif income yg baik & terbukti
?Sessi soal-jawab.

Kursus Asas Pemasaran Facebook

Pakej B (RM300 Sahaja)
Picture
Setiap Hari Ahad
?Jam 9 pg – 5 ptg

Facebook Marketing (Automated)
Membina Profile Facebook.
Membina Fanpage
Panduan mengguna Autopost di Facebook
Mendaftar Ocommunity.net
Upgrade Ocommunity.net

Auto-post on Group walls
Group Selection
Auto-join Groups

Pengurusan file CSV Group FB
Cth ayat copywriting

Cara edit text dalam CSV file 

Setting FB Ads
Panduan membuka akaun FB Ads
Panduan pengiklanan secara Targetted.

?Sessi soal-jawab


Pakej AB (RM490 Sahaja)

Picture

Jika anda pilih pakej lengkap ini…
KURSUS DUA HARI PENUH (Pakej AB), ?ANDA DAPAT SPECIAL DISCOUNT!
?
(RM490 Sahaja)


Picture

Cara Daftar Kursus

Picture
Picture
?Bank-in mengikut harga pakej pilihan anda seperti di bawah ke akaunMaybank Acc no: 557447500567 (Premium Webskills Training Services).
?Selepas buat bayaran, hantar SMS/WhatsApp seperti berikut:
KursusWeb / Nama2 Peserta / Tarikh Kursus / Tarikh/Masa Pembayaran & Hantar ke 017-4769953

* Tempahan HANYA akan disahkan dengan bayaran.
This is REAL PERSONAL COACHING CLASS where LEARNING MADE SIMPLE? !
Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - April 20, 2016 at 5:06 pm

Categories: Kisah Bengkel   Tags:

SAMPAI BILA….????

Saya tak ada masa untuk Table Talking…

Travelling… Meeting… Group Seminar, B.O.M…..

dan yg sewaktu dengannya..

 

Tapi saya punya banyak masa untuk berehat

di tepi pantai bersama keluarga di hujung minggu

walaupun saban hari saya sibuk sebagai mentor

kursus bina perniagaan online. Tapi yang pastinya…

dalam santai2 begitu pun, saya telah buktikan

pendapatan dari perniagaan online saya

mencecah RM30K dalan 24 hari sahaja.

Tanpa perlu ke hulu ke hilir mengejar prospek

ke sana ke sini bagai nak giler namun hasilnya hampeh…. ;)

 

Rahsia2 begini hanya saya kongsikan dengan

peserta kursus di bengkel saya sahaja.

Mana yang hadir… hmmm dapatlah…..

Mana yang berkira2 dan masih berfikir2…

hmmm minta maafla ya. “Tak dapek eden nak nolong eh”….

 

Satu klik pada pautan ini mungkin bakal mengubah hidup anda !!

http://on.fb.me/106vL8N

 

So… MESTI HADIR kalau benar2 nak rasai kejutan

dan perubahan dalam hidup. Biar saya tunjukkan

cara keluar dari belenggu kewangan yang seolah2

tak ada penghujung itu.

Dari muda sampai dah dekat nak pencen pun

masih bekerja bagai nak giler….

Bila lagi masanya nak merasa nikmat kehidupan?….

 

Satu klik pada pautan ini mungkin bakal mengubah hidup anda !!

http://on.fb.me/106vL8N

Sudah tiba masanya anda juga turut merasai nikmat kehidupan sebenar…….

Call terus: 017-4769953-Abg Chob

“A no-nonsense guy”

 

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - April 27, 2013 at 10:47 am

Categories: Kisah Bengkel   Tags:

Jangan pilih jalan pintas yang merugikan…

kursus website

kursus terbaik dan di akui terbaik

Tidak ada jalan singkat kepada kejayaan

dan kebebasan kewangan.

Walaupun bunyinya macam mudah.

Tapi realitinya bukan begitu…tak semudah itu.

Andaikata anda tidak cukup persediaan ilmu..

saya nasihatkan belajar dulu.

Di sini tempat belajar terbaik

http://bestwebskill.com/

Kalau dah pandai sekali pun.. saya nasihatkan

JANGAN tergesa2 mahu cepat kaya.

Pilih program yang boleh dipercayai ,

selamat dan meyakinkan seperti ini:

http://bestwebskill.com/mface

Call 0174769953

Abg Chob

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - April 17, 2013 at 10:49 am

Categories: Kisah Bengkel   Tags:

Share this Article
Share on FacebookThis is the home page.Bestwebskill Training Services – PG (002060530-U)0
Share
StatPressVisits today: 82
Who's Online

1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Map of Visitors
Powered by Visitor Maps

Next Page »