why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Kisah Bengkel

Yang Terbaik Lahir Dari Hati…

Yang TERBAIK lahir dari HATI.

Tidak hairanlah mengapa Kursus Bina Perniagaan Online anjuran

Abg Chob ni mendapat sambutan yang tak putus2 dari kalangan

usahawan dan bakal usahawan online dari anak remaja sehingga

ke pesara kerajaan dan swasta. Tak terkecuali petani dan penoreh getah.

Kursus ini sesuai untuk semua golongan walaupun yang daif dalam

selok belok IT. Yela kalau pendekatannya susah…siapa yang nak…

Bukan semua terer IT.

Idea nak mengajar cara mudah ni pun bukan saya dapat dalam sehari dua.

Setelah mengajar website hampir 5 tahun, barulah saya dapat

pendekatan baru ini. Memang mudah… memang senang.. memang jadi!

 

Anda ingin nak turut serta? Silakan….

Tempah tempat duduk cepat kalau nak ikut serta. Siapa cepat dia boleh

datang dulu. Siapa lambat boleh datang kemudian skit. Sebab kelas saya

hanya menerima maksima 4 orang saja pada satu2 sesi.

Ini kursus secara personal coaching dan saya berikan perhatian seorang demi seorang.

Memang tak jumpa kursus macam ni kat mana2 pun lebih2 lagi kat KL

Datanglah kalau nak rasa penangan yang pasti meningalkan kesan dan berbaloi2..

KLIK KALAU NAK TAHU

Dah banyak kali tersiar dalam Mingguan Wanita

http://bestwebskill.com/

 

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - April 2, 2013 at 11:17 am

Categories: Kisah Bengkel   Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bengkel Website Semakin Rancak

a legacy worth living

a legacy worth living

Sejak meletusnya fenomena Jeunese Global semakin ramai mula menunjukkan minat menceburkan diri secara full time dalam bisnes online yang sangat luarbiasa ini. Maka semakin bertambah meriahlah bengkel website saya. Memang tak rugi memilih bisnes mudah seperti Jeunese. Ianya 100% online. Boleh dijalankan walaupun hanya dari rumah. Anda di bantu walaupun anda tak pernah tahu selok belok perniagaan online. Mana tidaknya?

Website disediakan.

Banner Promosi di sediakan.

Promosi online di buatkan.

Training online disediakan.

Kursus bisnes online diberikan.

Pendek kata anda hanya perlu ada satu perkara saja itu KEMAHUAN….

Maklumat lanjut ada di sini:  http://easybizz.ws/jeunesse/why-jeunesse.html

a legacy worth living

a legacy worth living

 

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - April 2, 2012 at 12:21 pm

Categories: Kisah Bengkel   Tags:

Dari Batang Kali Ke Padang Serai

Dari Batang Kali ke Padang Serai

Ir Abdut-Rahman Omar Dari Batang Kali ke Padang Serai

Dua lokasi di Malaysia yang boleh disifatkan sebagai tempat ‘Jin Bertendang’

Namun lihatlah kebangkitan minda warganya yang rata2 sudah celik IT.

Rata2 sudah NAMPAK peluang yang terhidang di medan Cyber.

 

Atas kesedaran inilah Ir Abdur-Rahman sanggup memandu ke Padang Serai

untuk belajar ilmu membina website perniagaan dengan Abg Chob.

Keputusannya drastik sekali . Paginya beliau telefon saya, petangnya dah sampai ke Padang Serai.

Tup-tup dah sampai dan relax2 kat homestay Sri Serai.

Dah lama beliau mencari peluang berguru secara personal begini.

Inilah pertama kali beliau berjumpa dengan seorang mentor yang sanggup

mengajar secara 1 on 1.

 

Apa lagi, pucuk dicita ulam mendatang….

Pagi decide, petang dah datang….

Kami telah melakukan pengisian ilmu selama 2 hari dengan sungguh berkesan.

Nak dijadikan cerita, peserta ke-2 yang sepatutnya hadir bersama telah

terpaksa menangguhkan kehadirannya kerana hal yang tidak dapat dielakkan.

Maka kami berpeluang fokus secara 1 on 1 dalam erti kata sebenarnya.

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - March 22, 2012 at 5:33 pm

Categories: Kisah Bengkel   Tags:

Share this Article
Share on FacebookThis is the home page.Bestwebskill Training Services – PG (002060530-U)0
Share
StatPressVisits today: 84
Who's Online

2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members
Map of Visitors
Powered by Visitor Maps

« Previous PageNext Page »