why
Mengapa BESTWEBSKILL.COM?
 
?

Uncategorized

Langkah pertama bermula di sini….

Bisnes bergaya

http://www.toneexcellent.com/

http://www.toneexcellent.com/

http://www.toneexcellent.com/

Cara Memesan Simkad + Buku Panduan

(Kos penghantaran RM10 termasuk Sabah & Sarawak)

Ada beberapa cara termasuk order terus dari HQ Tone Excel di Bandar Baru Sri Petaling KL. Namun saya mencadangkan satu cara pesanan yang paling pantas dan mudah melalui Pos Express, lebih selesa, mudah, pantas dan selamat terus ke pintu rumah anda.

 

Jumlah perlu dibayar RM100

Anda boleh buat bayaran secara online atau bayar di kaunter bank

atau melalui mesin deposit tunai terus ke:

Akaun Maybank

No akaun: 557447500567 atas nama

Premium Webskills Training Services

No Telefon: 0174769953

Email: malaysianaire@gmail.com

 

Selepas buat bayaran, anda hanya perlu sms ke 017-4769953 butiran berikut:

<Ref No sebagai bukti bayaran> <nama penuh> <alamat lengkap dengan poskod>

Kad & Buku akan dihantar melalui Pos Express ke pintu rumah anda lazimnya dalam masa 2 hari bekerja. Pesanan yang dibuat selepas jam 10 pagi, akan dihantar keesokkan harinya.

http://www.toneexcellent.com/

http://www.toneexcellent.com/

http://www.toneexcellent.com/

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - December 18, 2013 at 12:55 pm

Categories: Berita Semasa, Uncategorized   Tags:

Jangan terus terusan buat kesilapan demi kesilapan….

JIKA ANDA TANYA SAYA MENGAPA RAMAI YG TIDAK MAMPU BERGERAK SENDIRI MALAHAN TIDAK TAHU DI MANA MAHU BERMULA….. walaupun dah attend pelbagai kursus dan seminar yang mahal2…..

Jawaban saya: Jika kail panjang sejengkal, jangan terus ke lautan dalam…. Jika perkara asas pun belum dikuasai, jangan terus ke seminar falsafah. Nanti anda terbakar dan menggelupur sorang2 tak tahu di mana mahu bermula…. Kuatkan asas dulu…. barulah bina empayar perniagaan.

Saya ada formula kejayaan yang mudah dan berhemah khas untuk mereka yang tidak gelojoh dan tidak rakus mahukan kekayaan pantas cara mudah……. Ingatlah bahawa setiap kejayaan perlu pengorbanan, perlu sistem dan perlukan mentor yang berwibawa. ¬†http://on.fb.me/106vL8N

peserta kursus

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - June 10, 2013 at 11:12 am

Categories: Uncategorized   Tags:

Rahsia Jaya

Rahsia Jalan Menuju Ke Puncak Kejayaan (Norizam Shah)

Terdapat beberapa perkara yang anda PERLU KETAHUI sebelum MEMBINA IMPIAN anda disini (di AMG).

1. BELAJAR – timba seberapa banyak ilmu dalam bisnes ini. Nak berjaya kena attend OPP, Kelas, Meeting, aktif di private group AMG.

2. LAKUKAN – lakukan yang terbaik dengan ilmu yang ada. Anda kena praktis. Jangan sekadar membaca dan melihat, mendengar! Tak jadi macam orang yang masuk telinga kiri keluar telinga kanan.

3. MENGAJAR – turunkan ilmu kepada rakan niaga anda dengan ikhlas. UPLINE dah terang dan ajar, janganlah simpan ilmu untuk sorang-sorang. Kongsikan dengan orang lain atau DOWNLINE anda. Tak guna ada ilmu tapi tak mau kongsi.

4. MOMENTUM – pastikan rakan niaga anda BERDIKARI dan mencapai sekurang-kurangnya pendapatan RM20,000 sebulan. Tengok video momentum monavie ni disini, biasakan diri dengan MOMENTUM positif. Jangan hari ni ada momentum, esok terkulai layu, DOWN,DOWN,DOWN.

5. PECAH REKOD PERIBADI – pastikan anda pecahkan rekod pencapaian terbaik anda setiap bulan. Bila kali terakhir anda dapat RM128 sehari? bila kali terakhir anda dapat RM256 sehari? bila kali terakhir anda dapat RM1280 sehari?

6. STABILITI – anda akan menikmati manisnya bebas dari belenggu masa dan wang. Abg wan pernah tak ada duit, Haikal pernah tak ada duit, Richie pernah kesempitan duit, Noorizam Shah pernah hidup cukup-cukup makan. Mereka semakin meraih pendapatan dalam Monavie.

Kenapa anda hari ini masih lagi membaca dan membiarkan masa berlalu pergi begitu sahaja? Cabar diri anda. Lakukan didalam bisnes ini.

AMG adalah platform untuk anda menukar kehidupan biasa-biasa hari ini kepada kehidupan yang lebih baik dan luar biasa!

Anda mahu berjaya??????
MARI UBAH DUNIA!
Katakan saya mahu BERJAYA!!!

Share on Facebook

Share

Be the first to comment - What do you think?  Posted by mhdyusof - January 28, 2012 at 6:39 pm

Categories: Uncategorized   Tags:

Share this Article
Share on FacebookThis is the home page.Bestwebskill Training Services – PG (002060530-U)0
Share
StatPressVisits today: 82
Who's Online

1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Map of Visitors
Powered by Visitor Maps

Next Page »